Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini

Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini Kiszerelés: konténeres 5L 80-100cm
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor miniActinidia arguta ken’s red kiwi Bíbor mini
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár4.200 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2020-04-01
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor mini
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor mini
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor mini
powered by social2s
Leírás

A Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini kiwi egy 8 m magasra nővő kúszó, lombhullató növény. A fiatal növények fagyérzékenyek. - A legjobb megoldás, ha vásárlás után az első évben nagyobb konténerbe (edénybe) ültetjük. Télen hajtásait a földre fektetjük és szalmával, vagy egyéb takaróanyaggal letakarjuk.

A fiatal hajtások érzékenyek a tavaszi fagyokra. A második évben végleges helyére ültethetjük. Ügyeljünk arra, hogy széltől védett, napos helyre kerüljön. A talajnak jó vízáteresztő képességűnek kell lennie, hogy pangó víz ne érhesse a gyökereket. A kivi kúszónövény. Támrendszer mellé ültessük. Az idősebb növényeket rendszere metszésben kell részesíteni. Virágzási idő május vége felé kezdődik. Ebben az időben a jobb terméskötődés érdekében monilia elleni szerrel permetezzük meg a növényeket. 

Vízigényes növény, a víz hiánya miatt csökkenhet a gyümölcs mérete, és a gyümölcs jellemző tulajdonságai, és gyengíti a növény ellenálló képességét. Termése lilás piros, húsa lilás 40 cm csupasz héjú így azzal együtt lehet fogyasztani. Október elején érnek be a termések  

Télállóság: Zóna 6a -23.3 °C.
Kétlaki növény ezért fiú és lány növényeket kell telepíteni!
Actinidia chinensis 'Tomuri' porzós növény
1 hím növény 8 nőivarú növény beporzását látja el.

     

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok