Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó

Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó. Kiszerelés: konténeres 9x9 10-15cm
Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágóEuonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó
Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó
Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó
powered by social2s
Leírás

Az Euonymus fortunei Sunshine / Sárgatarka kúszó kecskerágó, lassú növekedésű alacsony cserje, az egy méteres magasságot ritkán haladja meg. Levelei 1-2 cm szélesek, tojásdad alakúak. Ágai felfelé törnek, idővel a talajon szétterülnek. Smaragdzöld levelei széles aranysárga szegélyűek, télen pirosasra színeződnek.

Átlagos kerti talajba való növény, napos üdébb, párásabb, félárnyékosabb területeket részesítik előnyben. Talajtakarónak is felhasználhatjuk, esetleg edényben is nevelhetjük. Az Általánosságban elmondható, hogy gyengébb talajokon is szépen fejlődnek, és a talaj kémhatására sem érzékenyek.

Kertészeti szempontból elsősorban a levélzetük díszítőértéke miatt közkedvelt cserjék. Felhasználási területük sokrétű: talajtakarástól a szoliterig szinten mindenre alkalmazhatóak. Metszeni nem szükséges, bár az alakra formázást jól tűrik, akár erősen is visszavághatók, de ezt a mozzanatot mindig időzítsük a májusi hónapra!

Télállóság: Zóna 5a -28.9 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok