Hedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyán

Hedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyán. Kiszerelés: konténeres 2L 60-80cm
Hedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyánHedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyán
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.400 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Hedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyán
Hedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyán
powered by social2s
Leírás

A Hedera algeriensis Gloire de Marengo / Tarka levelű kanári szigeteki borostyán, 3-4 m magasra kúszó, vagy a talajtakaró, intenzív növekedésű, örökzöld fajta. Nagyméretű levelei fehér-tarkák, igen dekoratívak. Virágai szeptemberben nyílnak, világoszöldek. Kapaszkodó gyökereivel, melyek a hajtások végén fejlődnek, fára, kerítésre, falra is felfut, de talajtakarónak is kiváló.

Jó vízáteresztő képességű, tápanyagdús talajban, fejlődik legszebben. Félárnyékos, télen védett helyet igényel, de elviseli a teljes napot is. Talajban nem válogatós. Közepes vízigényű. Kissé fagyérzékeny, ezért védett helyre ültessük.

Fehér tarka leveleivel télen nyáron díszít. Talajtakarónak, falak, épületek befuttatására alkalmas.

Télállóság: Zóna 6b -20.6 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok