Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa

Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa. Kiszerelés: konténeres 2L 60-80cm
Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfaMagnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár2.900 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa
Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa
Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa
powered by social2s
Leírás

A Magnolia hybrid Jane / Világosrózsaszín liliomfa, 2-3 m magas gömbölyded, lombhullató cserje. Virágai világosrózsaszínek, nagy 15-20 cm-es, lombfakadással együtt, április-májusban nyílnak.

A kert napos vagy félárnyékos részbe, humuszban és tápanyagban gazdag, jó vízáteresztő, lehetőleg savanyú kémhatású talajba ültessük. Meszes talajba ültetve a levelek előbb sárgulni kezdenek, majd a növény elpusztul.

Teljesen télálló, ellenálló fajta. Napos, vagy félárnyékos, szélcsendes, védett helyet kedvelik. A magnólia fa vagy más néven liliomfa az egyik legszebb tavasszal nyíló díszfa, amely hatalmas világosrózsaszín virágaival már messziről vonzzák a tekintetet.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok