Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen

Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen. Kiszerelés: konténeres 9x9 15-20cm
Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámenPhiladelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen
Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen
Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen
powered by social2s
Leírás

A Philadelphus coronarius / Közönséges illatos jezsámen, krémfehér színű, nagyon illatos virágú, sövényként is ültethető díszcserje. Levél: 5-9 cm-es, kihegyezett tojásdad formájú. 3 cm-es virágai 5-9 virágú, fürtben állnak. Magasság: 3-4 méter. Virágzási idő: május-június.

Bármilyen talajon (laza, kötött) megél. A teljes napfényt részesíti előnyben, de a félárnyékot is elviseli. A szárazságot jól tűri, de a fiatal növényeket, különös nyáron, rendszeresen öntözzük.

Érdekesség, hogy a leveleket összetörve és vízzel keverve szappanhabot képeznek. A leveleket, vagy a virágok egy csokrát nedvesen kézbe véve és dörzsölve meg lehet tisztítani kezünket. Szoliter állásba, cserjecsoportokba vagy virágzó cserjesorban sövényként ültethető.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok