Pittosporum tobira / Kínai enyvesmag

Pittosporum tobira / Kínai enyvesmag. Kiszerelés: konténeres 4L 40-60cm
Pittosporum tobira / Kínai enyvesmagPittosporum tobira / Kínai enyvesmag

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár5.700 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
A termék elérhetőségének dátuma: 2020-03-15
Pittosporum tobira / Kínai enyvesmag
Pittosporum tobira / Kínai enyvesmag
Pittosporum tobira / Kínai enyvesmag
powered by social2s
Leírás

A Pittosporum tobira / Kínai enyvesmag, örökzöld, bőrszerű, szőrtelen széles levelű cserje, mely mérsékelt övi körülmények között magassága az 2-3 métert ritkán haladja meg, azonban hazájában akár 4-8 méterre is megnőhet. Erősen illatos virágok csoportokban, az ágak végein nyílnak, tavasszal, és nyár elején. A termése egy szőrös, fás kapszula körülbelül 1 cm széles.

Teljes napon, vagy félárnyékban érzi jól magát. Szárazságtűrő és meglehetősen szívós növény. Különösebben nem érzékeny a talaj pH-ja, de javasolt, hogy a pH-ja enyhén savas legyen. Termékeny és jó vízelvezetésű talajokat részesítik előnyben.

Az idősebb tövek -12/-15 C körüli hőmérsékletet is elviselnek, védett fekvésben kiültethető a kertünk kedvező mikroklímájú pontjára. Dézsás növényként teleltetés igényel. Tengerparti területeken nyírt sövényként találkozhatunk vele.

Télállóság: Zóna 8a -12.2 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok