Pyracantha Red Column / Tűztövis piros

Pyracantha Red Column / Tűztövis piros. Kiszerelés: konténeres 9x9 15-25cm
Pyracantha Red Column / Tűztövis pirosPyracantha Red Column / Tűztövis piros
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Pyracantha Red Column / Tűztövis piros
Pyracantha Red Column / Tűztövis piros
Pyracantha Red Column / Tűztövis piros
Pyracantha Red Column / Tűztövis piros
powered by social2s
Leírás

A Pyracantha Red Column / Tűztövis piros, 2-3 méter magas, gyorsan, erősen növő örökzöld cserje. Sűrű, tüskés szerkezetű, ezért különösen értékes olyan helyeken, ahol egy áthatolhatatlan akadályra van szükség. Igazi díszei a bogyótermések. A bogyók nagy fénylőpiros színüek. A cserje szára elfásodik. Levelei aprók, rendszeres nyírás mellett sűrű bokrot alkot.

Gyorsan nő, évi 50-60 cm. Talaj iránt nem igényes, még a szárazságot is elviseli. Gazdag termésdíszre napos helyen számíthatunk, de félárnyékban is megél. Szárazságtűrő, kiváló sövénynövénynek, de akár szoliter növénynek is ültethetjük, kedvünkre nyírhatjuk és formázhatjuk.

A tűztövis virágai és bogyói az előző éves hajtásokon jelennek meg. A sövény nyírásakor legyünk erre tekintettel, ezért az éves hajtások egy része maradjon a növényen, amikor megnyírjuk. Gondozása közben feltétlenül használjunk kesztyűt. A legtöbb bogyó a tél végéig kitart a növényen, a madarak kedvencei.

Télállóság: Zóna 5a -28.9 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok