Salix Caprea Pendula / Barkafűz Csüngő Barka

Salix Caprea Pendula / Barkafűz Csüngő Barka. Kiszerelés: konténeres 8L 170-190cm
Salix Caprea Pendula / Barkafűz Csüngő BarkaSalix Caprea Pendula / Barkafűz Csüngő Barka
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár9.500 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Salix Caprea Pendula / Barkafűz Csüngő Barka
Salix Caprea Pendula / Barkafűz, Csüngő Barka
Salix Caprea Pendula / Barkafűz, Csüngő Barka
Salix Caprea Pendula / Barkafűz, Csüngő Barka
powered by social2s
Leírás

A Salix caprea Pendula / Csüngő barka, barkafűz a tavasz első díszei között jelenik meg. 1,5-2 méter magas törzsre oltva. Függőlegesen erősen csüngő ágaival kitűnő szoliter növény. Edényes növényként is nevelhető. Rendkívül ellenálló. Jól viseli a szelet, a városi környezetet.

Talajban nem válogatós, laza, jó vízáteresztő, üde, humuszos, semleges kémhatású talajt kedveli, csak a száraz fekvést nem tűri. Félárnyék kedvelő, meghálálja a rendszeres tápanyagutánpótlást. Kiskertek, parkok, sajátos hangulatot adó szoliter növénye.

Ápolási munkálatai között a legfontosabb a metszés, ugyanis ez a kecskefűzféle nagyon hajlamos az elburjánzásra. Elvirágzás után, amikor a lomb már eléggé megerősödött, bátran lássunk neki a ritkításnak. Sok fölösleges hajtást hozhat. Úgy igyekezzünk a metszéssel alakítani a kis fácskánk koronáját, hogy legyen eléggé szellős, de ne ritka. Ha időben végezzük a zöldmetszést, akkor a jövő évi barkafánk nagyon formás lesz, emellett sok virágzattal fogja díszíteni a tél végén kiskertünket.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok