Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva

Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva Bordó. Kiszerelés: konténeres 2L bordó 50-60cm
Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva BordóHibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva Bordó

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár2.500 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva Bordó
Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva Bordó
Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva Bordó
powered by social2s
Leírás

A Hibiscus moscheutos / Mocsári hibiszkusz, Mályva, 100-140 cm magas évelő, melynek nagy, 20-30 cm átmérőjű virágai vannak. Virágainak színe fehér, rózsaszín, piros, melyeket júliustól szeptemberig hozza. Télen a hajtások teljesen visszafagynak. Az elszáradt hajtásokat csak márciusban vágjuk vissza.

Napos területet és tápdús talajt kedvelő dísznövény. Florida mocsaras vidékeiről származik, ebből következik, hogy nagyon szereti a nedves, de napos, meleg termőhelyet. Ültethetjük kerti tó partjára, de bárhova a kertben, ahol megfelelő vízellátásban részesülhet. Későn, május végén hajt ki, de utána viszonylag nagy helyre lesz szüksége.

Jól mutat szoliterként is, de cserjecsoportba, vagy virágágyásba is ültethetjük. nagyon tápanyagigényes, ahhoz, hogy folyamatosa, és nagyméretű virágokat hozzon, a tápanyag utánpótlásról, feltétlenül gondoskodni kell.
Választható színek:
Bordó
Fehér
Rózsaszín

Télállóság: Zóna 5a -28.9 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok