Cupressus arizonica Sulphurea spiral / Kékes sárga arizóna spirál

Cupressus arizonica Sulphurea spiral / Kékes sárga arizóna spirál. Kiszerelés: konténeres 26L 160-180cm
Cupressus arizonica Sulphurea spiral / Kékes sárga arizóna spirálCupressus arizonica Sulphurea spiral / Kékes sárga arizóna spirál
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár23.400 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
powered by social2s
Leírás

A Cupressus arizonica Sulphurea spiral / Kékes sárga arizóna spirál, gyors növekedésű, kúp alakú, sűrű koronát nevelő kékes sárga lombú 8-12 méter magas, örökzöld. Lombszíne kékesszürke árnyalatú, új hajtásai sárgák. Gömb alakú termése, 25 mm átmérőjű, a beporzás utáni második évben érik. A termések sok éven keresztül zárva maradnak.

Bármilyen laza talajban jól fejlődnek. Talajban nem válogat, meleg, védett napos helyre ültessük. Jól bírja a szárazságot és a meszes talajokat. Betegségekkel szemben ellenálló. Spirál formára nyírt változat.

Szoliterként ültessük, de edényben is tartható. Spirális alakját, folyamatos nyírás mellett tartja meg.

Télállóság: Zóna 6a -23.3 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok