Malus domestica Freedom / Freedom alma

Malus domestica Freedom / Freedom alma
Malus domestica Freedom / Freedom alma
Malus domestica Freedom
powered by social2s
Leírás

A Malus domestica Freedom / Freedom alma gyümölcse igen tetszetős, középnagy vagy nagy méretű, gömbölyded alakú; alapszíne fehéres-sárga, mely 80%-ban élénkpiros fedőszínnel csíkozott és bemosott. Húsa krémszínű, roppanó, ugyanakkor puha, enyhén savas, kellemes ízű. Szeptember közepén érik. Középerős-erős növekedésű fájának koronája feltörő, ugyanakkor szétterülő, majd később lehajló ágrendszerű.

Vesszői meglehetősen vastagok, elágazódási hajlama jó, de a második éves termőalapokon zömmel rövid termőrészek fejlődnek. Korán termőre fordul. Kötődési hajlama erős, egy termőrészen rendszerint több gyümölcs fejlődik, azaz ritkítás nélkül jellegzetesen csoportokban található a fán.

Varasodással szemben magas fokúan ellenálló; a lisztharmat csak enyhe mértékben - csupán a leveleket és nem a rügyeket - károsítja, továbbá elfogadhatóan rezisztens a baktériumos
ágelhalással szemben is.

Alany: M106

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhoz szállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok