Malus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 alma

Malus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 alma. Kiszerelés: Szabadgyökeres 180-200cm
Malus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 almaMalus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 alma
Malus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 alma
Malus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 alma
powered by social2s
Leírás

A Malus domestica Jonathan Csányi 1 / Jonathan Csányi 1 alma, a legkorábban értékesíthető Jonathan-klón. Gyümölcse közepes méretű 130-140g, intenzíven és korán színeződő, Jonathan típusú alma. A színeződés csíkosan indul, de szeptember elejére már csaknem egész felületet sötétpiros fedőszín borítja. Piros - bíborpiros fedőszíne mosott, héjparásodás főként a kocsánymélyedésben fordul elő. Húsa tömött, kemény, íze a Jonathanéhoz hasonló.

Fája középerős növekedésű, hajtásrendszere sűrűn elágazó, lecsüngő. Rendszeres metszést igényel. Augusztus végén - szeptember elején szüretelhető. A legsúlyosabb gyümölcsű Jonathan változat. Akár 4-5 hónapon keresztül is jól tárolható.

Kölcsönösen jól termékenyül a Golden Delicious és Starking mutánsokkal, az Idared, a Gloster és a Red Rome Van Well fajtákkal. Jó pollenforrásként szolgálhat a Jonagold, a Charden, a Mutsu és a Staymared fajták számára.

Alany: M106

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhoz szállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok