Malus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála alma

Malus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála alma
Malus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála almaMalus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála alma
Malus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála alma
Malus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála alma
powered by social2s
Leírás

A Malus domestica Royal Gala (Tenroy) / Gála alma, korán termőre fordul, rendszeres és kiváló a terméshozama. Gyümölcse középnagy, 150-170g, gömbölyded formájú, ropogós, kemény húsú, lédús. Héja sima, enyhén viaszos, sárgás alapszínen narancsvörösen-világospirosan csíkozott. íze kellemesen édeskés, jellegzetesen aromás, harmonikus, kevés savtartalommal.

Fája a közepesnél valamivel erősebb növekedésű. Koronája szétterülő, jól elágazódó, erős, hosszú hajtásokkal. A fa növekedése során egyre inkább a rövid termőrészeken fejleszt termőrügyeket. Érési ideje augusztus végétől szeptember végéig tart.

Jól szállítható és jól tárolható alma. Beporzására alkalmas fajták a Gloster, Granny Smith, Yellow Delicious, Red Delicious, McIntosh vagy a Jonatán. Lisztharmatra kissé érzékeny.

Alany: M106

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhoz szállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok