Fertődi Zamatos Raspberry / Fertődi Zamatos Málna

Fertődi Zamatos Raspberry / Fertődi Zamatos Málna
Fertői Zamatos Raspberry / Fertői Zamatos MálnaFertői Zamatos Raspberry / Fertői Zamatos Málna
Fertői Zamatos Raspberry / Fertői Zamatos Málna
Fertői Zamatos Raspberry / Fertői Zamatos Málna
Fertői Zamatos Raspberry / Fertői Zamatos Málna
powered by social2s
Leírás

A Fertődi Zamatos Raspberry / Fertődi Zamatos Málna egy nagyon erős növekedésű, bőségesen sarjadzó, kiváló megújuló képességű fajta. Vesszői sárgásbarnák, közepes vastagok, mereven felállók, csúcsuk lehajló, kéregrepedésre nem hajlamosak.
Hajtásai a hazai hideg teleket fagykárosodás nélkül elviselik. Rügyfakadása késői. Középkésői érésű fajta. Évről évre kiegyenlítetten terem, termésbiztonsága kiváló.
Rezisztens a pollennel terjedő RBDV vírusfertőzéssel szemben. Gyümölcse közép nagy 3.4 g, gömbölyded, élénkvörös, fényes, tetszetős. Kemény húsállományát és színét az érés folyamán, és a szedés után is sokáig megőrzi. Íze harmonikusan édesen-savanykás, határozott málna zamatú.
Jó kemény húsa friss fogyasztásra kiváló, de jó gurulós kihozatala miatt mélyhűtésre, sötét színe miatt konzervipari felhasználásra, üdítőital gyártásra is nagyon jól használható. 

Ültetési távolsága kb. 60-70 cm minden irányban (sor és tőtávolság).

 

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok