Ribes uva-crispa Invicta / Egres - köszméte Invicta

A Ribes uva-crispa Invicta / Egres - köszméte Invicta Kiszerelés: szabad gyökeres magastörzsű 100-120cm
Ribes uva-crispa Invicta / Egres - köszméte InvictaRibes uva-crispa Invicta / Egres - köszméte Invicta
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.300 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
powered by social2s
Leírás

A Ribes uva-crispa Invicta / Egres - köszméte Invicta, középkorai érésű, bőven és egyenletesen termő fajta. Lisztharmatra teljesen rezisztens fajta. Gyümölcse középnagy vagy nagy gyümölcsű, kevésbé szőrözött, halvány zöld színű, kimondottan üdítő aromájú.

Félárnyékos helyre ültessük, a kemény téli hidegeket jól tűri, de a nyári forróságtól óvnunk kell. A jó vízellátású és bőséges szerves tápanyag tartalmú talajon terem legjobban. Nyáron a természetes csapadékon túl többször is alaposan meg kell öntözni

Tüskés hajtású, öntermékeny. Tavasszal ritkító metszést végezzünk, a beteg hajtásokat szintén távolítsuk el! Ezáltal a nap könnyebben eléri a bokor belsejét, könnyedebben beérik termése.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok