Corylus avellana Lang Tidlig Zeller / Étkezési Mogyoró

Corylus avellana Lang Tidlig Zeller / Étkezési Mogyoró Kiszerelés: szabadgyökeres 30-40cm
Corylus avellana Lang Tidlig Zeller Corylus avellana Lang Tidlig Zeller
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.300 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Corylus avellana Lang Tidlig Zeller
Corylus avellana Lang Tidlig Zeller
powered by social2s
Leírás

A Corylus avellana Lang Tidlig Zeller / Étkezési Mogyoró, 3-5 méter magas lombhullató bokor. Nagy, lekerekített, gömb alakú, 3 cm-es termései igen ízletesek. Tavasszal, lombfakadás előtt virágzik február-márciusban. Érési idő, szeptember - október.

Talajban nem válogat. Napos helyre ültessük. Közepes tápanyag, és vízellátás igénye van. Egyivarú növény! A mogyoró saját virágporával nem termékenyül, tehát önmeddő gyümölcsfaj, ezért ajánlatos két növényt ültetni, ha más mogyoróbokor nincs a közelben.

Szoliter cserjének vagy cserjecsoportba ültessük. A virágok mindig az előző évi vesszőkön fejlődnek, ezért metszeni csak elvirágzás után március végén, áprilisban célszerű.

Csak 150cm alatti növények, postai küldés kivitelezhető!

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok