Prunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar Kajszibarack

Prunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar Kajszibarack. Kiszerelés: Szabadgyökeres 160-200cm
Prunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar KajszibarackPrunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar Kajszibarack
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2021-10-18
Prunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar Kajszibarack
Prunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar Kajszibarack
powered by social2s
Leírás

A Prunus armeniaca Gönci magyar kajszi / Gönci magyar Kajszibarack, gyümölcse középnagy, gömbölyded, kissé lapított tompa kúp alakú, alapszíne narancssárga, kárminpirossal mosott, enyhén molyhos, lédús, aromás ízű, magbele édes, kiváló beltartalmi tulajdonságú, friss fogyasztásra és konzervipari felhasználásra egyaránt alkalmas.

Érési idő: július 15-től. Középerős növekedésű, korán termőre fordul, nagy termőképességű, kissé fagyérzékeny, téli lehűlésre a Magyar kajszinál kevésbé érzékeny és zömökebb, sűrűbb koronát nevel.

Fája közepes növekedési erélyű. Jó termésbiztonsága és sokoldalúan felhasználható gyümölcse miatt nagymértékben szaporítják.

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.
Az alábbiaktól eltérő szállítás, egyéni megbeszélés alapján.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok