Pyrus communis abate fétel / Abate fétel körte

Pyrus communis abate fétel / Abate fétel körte Kiszerelés: Szabadgyökeres 140-180cm
Pyrus communis abate fétel / Abate fétel körtePyrus communis abate fétel / Abate fétel körte
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2021-10-18
Pyrus communis abate fétel / Abate fétel körte
Nincs kép beállítva
powered by social2s
Leírás

A Pyrus communis abate fétel egyenes, kúpos és bokrosan növő kis faként jelenik meg. Évente legfeljebb 40 centiméteres növekedéssel gyengén vagy közepesen növekszik. 200–500 centiméteres magasságot, 200–450 centiméteres szélességet ér el.

Áprilistól májusig virágoznak. Az apró, ernyő alakú virágok fehéren vagy világosan rózsaszínűen csillognak. A nyári hónapokban kialakulnak az egyedülálló gyümölcsök, amelyek kezdetben zöld-sárga színűek.. Az Abate Fetel fajta sima, barna héja krémszínű húsú. A hosszú, kissé banán alakú Abate Fetel körte sárgászöld, enyhén rozsdás.

Fehér húsuk kissé ropogós állagú és édes ízű, mézes jegyekkel. Az egész körte ehető, beleértve a magágyat is. Az Abate Fetel körte készen áll a fogyasztásra, amikor csak alig puha tapintású. A gyümölcsöket nyáron szüretelik. Porzója: Hardy Vajkörte

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhoz szállítás.
Az alábbiaktól eltérő szállítás, egyéni megbeszélés alapján.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok