Pyrus communis Conference / Conference körte

Pyrus communis Conference / Conference körte. Kiszerelés: Szabadgyökeres 140-180cm
Pyrus communis Conference / Conference körtePyrus communis Conference / Conference körte
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2021-10-18
Pyrus communis Conference / Conference körte
Pyrus communis Conference / Conference körte
Pyrus communis Conference / Conference körte
powered by social2s
Leírás

A Pyrus communis Conference / Conference körte, nagy termőképességű fajta. gyümölcs mérete évjáratonként nagy változékonyságot mutat, tömege 120-220 g között változik. A gyümölcs alakja igen megnyúlt körte. Éretten zöldessárga alapszínű, túlnyomó részt hálózatosan vagy foltosan barna rozsdamázzal fedett; vastag héja száraz tapintású. Gyümölcshúsa sárgásfehér, olvadó, nagyon édes vajkörte.

Feldolgozásra íz- és aromagazdagsága miatt különösen alkalmas, így főként aszalásra és ivólé-gyártásra kiváló. Fontos, hogy szedés utáni gyorsan lehűtsük. A nyomódásra nagyon érzékeny. Miután igen nagy levelei vannak, lombjában az erős szél kárt tehet.

Fája középerős növekedésű. Középkorán fordul termőre, bőven és rendszeresen terem, amennyiben a téli vagy tavaszi fagyok nem károsítják. fája érzékeny a téli erősebb lehűlésekre is; virágai a -2--3°C-os fagyoktól nagymértékben károsodhatnak. A meszes talajra is érzékeny, különösen birs alanyon válik hajlamossá a klorózisra (levélsárgulásra). Porzófái a Clapp kedveltje, Guyot Gyula, Vilmos körte, Piros Vilmos, Hardy vajkörte, Bosc kobak és a Packham's Triumph fajták.

Alany: vadkörte

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.
Az alábbiaktól eltérő szállítás, egyéni megbeszélés alapján.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok