Pyrus communis hardenpont / Téli vajkörte

Pyrus communis hardenpont / Téli vajkörte Kiszerelés: Szabadgyökeres 140-180cm
Pyrus communis hardenpont / Téli vajkörtePyrus communis hardenpont / Téli vajkörte
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Pyrus communis hardenpont / Téli vajkörte
Pyrus communis hardenpont / Téli vajkörte
powered by social2s
Leírás

A Pyrus communis hardenpont / Téli vajkörte  nem túl korán fordul termőre, de igen bőven terem. Rendszertelen terméshozásra hajlamos. Önmeddő, diploid, középkésői virágzású,

Érési ideje: Tartós tárolásra október elején szedhető, februárig, márciusig tárolható. Gyümölcse decembertől frissen fogyasztható.

Gyümölcs jellemzői: Középnagy vagy nagy, széles körte alakú, jellegzetesen szögletes, a csésze felől bordázott. Héja éretten szalmasárga, enyhe halványpiros mosottság is előfordul, száraz tapintású, középvastag, kemény. A paraszemölcsök egyenletesen szétszórtak, barnaparás színűek, nem feltűnőek. Héja nyomódásra érzékeny, ami néha csak a tárolás során mutatkozik, fekete foltok formájában. Kocsánya középhosszú, vastag, a csésze félig nyitott, mély és szűk, körülötte néha rozsdafoltos. Húsa fehér, olvadó, bőlevű, főként a magház körül kövecses.

Fa jellemzői: Középerős növekedésű, koronája fiatalkorban feltörekvő, határozott csúcsdominanciával majd idősebb korban szétterülő, szabályos gúla alakú koronát nevel.

pollenadói:Bosc kobak, Clapp kedveltje, Conference, Vilmos.

Alany: vadkörte

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.
Az alábbiaktól eltérő szállítás, egyéni megbeszélés alapján.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok