Pyrus communis nemes krasszán / Nemes krasszán körte

Pyrus communis nemes krasszán / Nemes krasszán körte Kiszerelés: Szabadgyökeres 140-180cm
Pyrus communis nemes krasszán / Nemes krasszán körtePyrus communis nemes krasszán / Nemes krasszán körte
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2021-10-18
Pyrus communis nemes krasszán / Nemes krasszán körte
Pyrus communis nemes krasszán / Nemes krasszán körte
powered by social2s
Leírás

A Pyrus communis nemes krasszán szeptember végén - októberben szedik, novembertől februárig, sőt néha tavaszig is eltartható. Gyümölcse középnagy, tompa kúpos alakú, gyakran féloldalas. Színe sárgászöld, majd aranysárga, fedőszín nélkül, szára körül parával teljesen fedett. Kocsánya középhosszú, bütykös, ív alakú, mélyedésből indul. Húsa sárgásfehér, enyhén szemcsés, olvadékony, bő levű.

Íze kiváló, fűszeres, kellemesen savanykás, fanyar. Hajtásrendszere gyenge növekedésű, levele középnagy, tojásdad, hegyesedő. Vesszeje középerős. Koronája mérsékelt növésű. Korán virágzik.

A termőhelyre igényes, ezért jó talajt és védett, meleg, napos fekvést igényel. Jól termékenyül és jó pollent adó fajta. Porzófajtái az Esperen bergamottja, a Hardenpont téli vajkörte és a Téli esperes. Birsen és vadalanyon egyaránt jól fejlődik, de birsen néha túl gyenge a növekedése.

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhoz szállítás.
Az alábbiaktól eltérő szállítás, egyéni megbeszélés alapján.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok