Actinidia arguta Nostino kiwi / Porzós mini kivi

Actinidia arguta Nostino kiwi / Porzós mini kivi.
Actinidia arguta Nostino kiwi/ Porzós mini kiviActinidia arguta Nostino kiwi/ Porzós mini kivi
powered by social2s
Leírás

Az Actinidia arguta Nostino kiwi / Porzós mini kivi egy 8 m magasra nővő kúszó, lombhullató növény. A fiatal növények fagyérzékenyek. A legjobb megoldás, ha vásárlás után az első évben nagyobb konténerbe (edénybe) ültetjük. Télen hajtásait a földre fektetjük és szalmával, vagy egyéb takaróanyaggal letakarjuk.

A fiatal hajtások érzékenyek a tavaszi fagyokra. A második évben végleges helyére ültethetjük. Ügyeljünk arra, hogy széltől védett, napos helyre kerüljön. A talajnak jó vízáteresztő képességűnek kell lennie, hogy pangó víz ne érhesse a gyökereket. A kivi kúszónövény. Támrendszer mellé ültessük. Az idősebb növényeket rendszere metszésben kell részesíteni. Virágzási idő május vége felé kezdődik. Ebben az időben a jobb terméskötődés érdekében monilia elleni szerrel permetezzük meg a növényeket. 

Vízigényes növény, a víz hiánya miatt csökkenhet a gyümölcs mérete, és a gyümölcs jellemző tulajdonságai, és gyengíti a növény ellenálló képességét. Az Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini kivi porzója.

Télállóság: Zóna 6a -23.3 °C.
Kétlaki növény ezért fiú és lány növényeket kell telepíteni!
1 hím növény 8 nőivarú növény beporzását látja el.

     

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok