Prunus Persica Elberta / Elberta Őszibarack

Prunus Persica Elberta / Elberta Őszibarack
Prunus Persica Elberta / Elberta Őszibarack
Prunus Persica Elberta / Elberta Őszibarack
powered by social2s
Leírás

A Prunus Persica Elberta / Elberta Őszibarack kora tavasszal lenyűgöző illatos rózsaszín virágfürtök borítják az ágak mentén, amelyek a levelek előtt jellegzetes vörös virágbimbókból bukkannak elő.

Sötétzöld lombja van az egész szezonban. Gyümölcse általában nyár közepétől későig szedésre készek. A keskeny levelek ősszel sárgulnak. 

Gyümölcse nagy, átlagosan 130 g tömegű, megnyúlt, kissé lapított gömb alakú. Pirossal mosott, zöldessárga alapszínű. Héja vastag, erősen molyhos. Húsa narancssárga, rostos, bő levű, magvaváló. a mag körül piros. Íze édes, közepes, gyakran kesernyés.

 Ez egy lombhullató fa, többé -kevésbé lekerekített formájú. Átlagos textúrája beleolvad a tájba, de egy vagy két finomabb vagy durvább fa vagy cserje ellensúlyozhatja a hatékony összetétel érdekében. Ez a növény időnként karbantartást igényel, és legjobban a tél végén metszik, miután a rendkívüli hideg elmúlt.

Alany: mandula

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok