Vitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlő

Vitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlő
Vitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlőVitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlő
Vitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlő
Vitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlő
powered by social2s
Leírás

A Vitis vinifera Boskoop Glory / Piros csemege szőlő, augusztus végén, szeptember elején érik. Sokoldalú fekete termésű fajta, amely borként és desszertként egyaránt használható. Ellenáll a gombabetegségeknek és a fagynak. Ez egy népszerű csemegeszőlő Hollandiában. A Vitis "Boskoop Glory" elnyerte a Királyi Kertészeti Társaság kert érdemei díját (AGM). Csemegeszőlőként, de gyümölcslé és bor számára is használható. Az 1950-es években fejlesztették ki Wageningenben, ahol amerikai szőlőt ültettek.

Napra ültessük, védett helyet igényel. Áprilisban és májusban nem feltűnő, zöldes, illatos virágokkal virágzik, majd nyár végén apró édes sötét piros-fekete szőlő terem. Az aromája nagyon aromás és lédús.

A semleges pH-közeli, jó vízelvezető képességű talajokat szereti. A növény szívós, szárazságtűrő, vonzza a méheket és a lepkéket, és alkalmas fali ültetésre, rácsos, kerítéses, teraszos és télikertes ültetésre.

Télállóság: Zóna 5a -26.1 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok