Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini kivi

Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini kivi.
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor miniActinidia arguta ken’s red kiwi Bíbor mini
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor mini
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor mini
Actinidia arguta ken’s red kiwi  Bíbor mini
powered by social2s
Leírás

Az Actinidia arguta ken’s red kiwi / Bíbor mini kivi egy 8 m magasra nővő kúszó, lombhullató növény. A fiatal növények fagyérzékenyek. - A legjobb megoldás, ha vásárlás után az első évben nagyobb konténerbe (edénybe) ültetjük. Télen hajtásait a földre fektetjük és szalmával, vagy egyéb takaróanyaggal letakarjuk.

A fiatal hajtások érzékenyek a tavaszi fagyokra. A második évben végleges helyére ültethetjük. Ügyeljünk arra, hogy széltől védett, napos helyre kerüljön. A talajnak jó vízáteresztő képességűnek kell lennie, hogy pangó víz ne érhesse a gyökereket. A kivi kúszónövény. Támrendszer mellé ültessük. Az idősebb növényeket rendszere metszésben kell részesíteni. Virágzási idő május vége felé kezdődik. Ebben az időben a jobb terméskötődés érdekében monilia elleni szerrel permetezzük meg a növényeket. 

Vízigényes növény, a víz hiánya miatt csökkenhet a gyümölcs mérete, és a gyümölcs jellemző tulajdonságai, és gyengíti a növény ellenálló képességét. Termése lilás piros, húsa lilás 40 cm csupasz héjú így azzal együtt lehet fogyasztani. Október elején érnek be a termések  

Télállóság: Zóna 6a -23.3 °C.
Kétlaki növény ezért fiú és lány növényeket kell telepíteni!
Actinidia arguta Nostino kiwi / Porzós mini kivi növényt
1 hím növény 8 nőivarú növény beporzását látja el.

     

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok