Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi

Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi Termő
Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi  Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi
Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi
Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi
Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi
powered by social2s
Leírás

A Actinidia Deliciosa Golden Kiwi / Sárga húsú Kiwi akár 5-8 éterre is felfuthat. Júniusban virágzik, amelyek kellemesen illatosak, és krém fehérek.

Teljesen napsütéses, déli fekvésű, védett helyet igényel. Meglehetősen szívós és szárazságtűrő. Gyümölcsei a mi éghajlatunkon meglehetősen későn érnek. 

A fiatal növények fagyérzékenyek. - A legjobb megoldás, ha vásárlás után az első évben nagyobb konténerbe (edénybe) ültetjük. Télen hajtásait a földre fektetjük és szalmával, vagy egyéb takaróanyaggal letakarjuk. A fiatal hajtások érzékenyek a tavaszi fagyokra. A második évben végleges helyére ültethetjük. Ügyeljünk arra, hogy széltől védett, napos helyre kerüljön. A talajnak jó vízáteresztő képességűnek kell lennie, hogy pangó víz ne érhesse a gyökereket. A kivi kúszónövény. Támrendszer mellé ültessük. Az idősebb növényeket rendszere metszésben kell részesíteni. Virágzási idő júniusban felé kezdődik. Ebben az időben a jobb terméskötődés érdekében monilia elleni szerrel permetezzük meg a növényeket. Termés érés szeptember végétől várható. A gyümölcsöket hűtőszekrényben öt-hat hónapig tárolhatjuk Vízigényes növény, a víz hiánya miatt csökkenhet a gyümölcs mérete, és a gyümölcs jellemző tulajdonságai, és gyengíti a növény ellenállóképességét.

Igen, ovális sárga, gyéren szőrös gyümölcsök (kivi), akkora, mint egy tojás, amelyek jó ízűek és illatúak. A jó termés érdekében alkalmazzon téli és nyári metszést (télen legyen óvatos, ne metssze túl későn, különben a növény erősen elvérzhet).

 

Télállóság: Zóna 7a -17.8 °C.

Kétlaki növény ezért fiú és lány növényeket kell telepíteni!
Actinidia chinensis 'Tomuri' porzós növény
1 hím növény 4 nőivarú növény beporzását látja el.

     

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok