Beloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska

Beloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska. Kiszerelés: konténeres 2L 20-30cm Piros virágú
Beloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska PirosBeloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska Piros
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár3.050 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Beloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska Piros
Beloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska Piros
powered by social2s
Leírás

A Beloperone guttata - Justicia brandegeana / Sarkantyúbokrocska vagy Szobakomló a medvekörömfélék családjába tartozó 40-50 cm magasságot elérő növény. A levelek zöldek, puha tapintásúak, nyelesek és enyhén molyhosak. Virágai fehérek, hosszú narancsrózsaszín vagy piros fellevélfürtből emelkednek ki. Egész évben nyílnak.

Sok fényt igényel, és még némi közvetlen napsütést is elvisel. Nyáron bőségesen kell öntözni, télen kevesebb elegendő. Elhelyezhetjük cserepes növényként az ablakpárkányon, de más növények között is nagyszerűen mutat. Májustól szeptemberig hetente egyszer öntözzük folyékony trágyával.

Télen csökkentsük a tápoldat mennyiségét. Télen a hőmérséklet ne emelkedjen 18 °C fölé, sőt egészen 14 °C-ig is csökkenhet. Az átültetésre a március hónap a legalkalmasabb; laza és jó vízelvezetésű talajba ültessük.

Télállóság: Zóna 9b -3.9 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok