Dipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin

Dipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin. Kiszerelés: konténeres 10x10 10-15 cm White / Fehér
Dipladenia Sundaville / TölcsérjázminDipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:1.500 Ft
Fogyasztói ár1.000 Ft
Kedvezmény-500 Ft
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Dipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin
Dipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin
Dipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin
powered by social2s
Leírás

A Dipladenia Sundaville / Tölcsérjázmin, amerika trópusi tájairól származik ez a növény, amely a Dipladenia néven ismert növény hibrid változata. Fásodó hajtású, kúszónövény, amely tavasztól őszig a szabadban, napos helyen nevelhető, egyszerű támasz mellett és egész nyáron ontja a gyönyörű, tölcséres, vörös virágait.

Szereti a meleg helyet, a páraigénye közepes. Sok napot szeret, de a nyári déli tűző naptól kissé árnyékolni kell. Tavasztól őszig bőségesen öntözzük, hetente tápozzuk. Kúszó növekedésükből eredően bárhová felfuttathatjuk, ahol meg tud kapaszkodni.

Télen 8-10 fokos helyen kell pihentetni, ilyenkor ledobja a leveleit (ezért mérsékeljük az öntözést, nehogy kirohadjon). Tavasszal, a levelek megjelenése előtt lehet rajta alakító metszést végezni, és célszerű minden évben átültetni. Szaporítása fejdugvánnyal lehetséges, talpmelegen, 25 fokos földben, gyökereztető hormonnal.

Télállóság: Zóna 10a -1.1 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok