Musa nana / Törpebanán

Musa nana / Törpebanán. Kiszerelés: konténeres 12x12 20-30cm
Musa nana / TörpebanánMusa nana / Törpebanán
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár900 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2021-04-01
Musa nana / Törpebanán
Musa nana / Törpebanán
Musa nana / Törpebanán
powered by social2s
Leírás

A Musa nana / Törpebanán a legimpozánsabb szobanövényünk egyike lehet, ha fantasztikus növekedési erejét nagy edénnyel és tápdús talajjal kielégítjük. Igen mostoha viszonyokat is átvészelo, nem kényes növény. Kedvezo körülmények között 1-1,5 éves korában már terem, egy "fa" 20kg körül. Nyáron hetente hoz egy levelet, és minden levél 10 cm-rel nagyobb az elözőnél.

Közepes vízigényű, árnyékos helyen is szeret lenni. Ha a növekedési erélyét kihasználjuk, akkor az egyszer kiteleltetett növényt tavasszal kiültetve szabadföldi termő növényt kapunk.

 

Szobában állítsuk cserepét ablakba. Ha szükséges, mesterségesen is világítsuk meg, 8-12 órára. Különösen télen hajlamos a levélszél és csúcs a barnulásra. Ez természetes jelenség, ne sokat foglalkozzunk vele. Az elszáradt leveleket távolítsuk el. Különösen a szobában tartott növény hajlamos a tetvesedésre.

Télállóság: Zóna 10a 0 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok