Nerium oleander Corallo / Leander rózsaszín

Nerium oleander Corallo / Leander rózsaszín. Kiszerelés: konténeres 3L 30-50cm
Nerium oleander Corallo / Leander rózsaszínNerium oleander Corallo / Leander rózsaszín
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár5.500 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Nerium oleander Corallo / Leander rózsaszín
Nerium oleander Corallo / Leander rózsaszín
powered by social2s
Leírás

A Nerium oleander Corallo / Leander rózsaszín, 2-3 méter magas, fás szárú, örökzöld cserje. Kemény, csupasz, 10–15 cm hosszú, tojásdad, sötétzöld levelei hármasával nőnek a felálló ágakon. Szimpla szirmú, rózsaszín színű virágai az ágak csúcsán nyílnak. Júniustól szeptemberig virágzik.

Szereti a napos, meleg helyet és a sok vizet. Fejlődési és virágzási időszakában hetente tápoldatozni kell, amiben a nitrogén, kálium és foszfor egyenlő mértékben kívánatos. A szárazságot jól tűri.

Fagyérzékenysége miatt dézsás növényként tartható. Télen fagymentes helyen teleltessük. Formája metszéssel könnyen alakítható. Kényes a levéltetvek és atkák támadására, ezek ellen permetezni ajánlatos. Gombabetegségek is előfordulhatnak rajta.

 Télállóság: Zóna 8b -9.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok