Yucca Rostrata / Pálmaliliom

Yucca Rostrata / Pálmaliliom. Kiszerelés: konténeres 70L 200-220cm
Yucca Rostrata / PálmaliliomYucca Rostrata / Pálmaliliom
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár195.000 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Yucca Rostrata / Pálmaliliom
Yucca Rostrata / Pálmaliliom
powered by social2s
Leírás

A Yucca Rostrata / Pálmaliliom, a pálmaliliom (Yucca) nemzetségbe tartozó, az amerikai egyesült államokbeli Texasban, illetve a mexikói Chihuahuában és Coahuilában honos növényfaj. Törzse 4,5 méter magasra növő, lassú növekedésű, tőlevélrózsás örökzöld, tetején levélüstökkel. Levelei vékonyak, merevek, legfeljebb 60 cm hosszúak, és ritkán több mint 15 mm szélesek, végük felé fokozatosan elvékonyodnak és hegyes csúcsban végződnek. Fehér, 1 méter magas, kehely alakú virágait augusztusban hozza. Nevet pálmákra emlékeztető levélüstökük és liliomokéra hasonlító fehéres virágaik után kapták.

Napos laza, meleg helyen fejlődik szépen, nem igényel sok tápot. Szárazságtűrő. Télen csapadék védelemről gondoskodni kell.

Kiültetve takarást igényel. Edényes növényként teleltetni kell.

Télállóság: Zóna 7a -17.8 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok