Vinca major Maculata / Tarka levelű meténg

Vinca major Maculata / Tarka levelű meténg. Kiszerelés: konténeres 9x9 10-15cm
Vinca major Maculata / Tarka levelű meténgVinca major Maculata / Tarka levelű meténg
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Vinca major Maculata / Tarka levelű meténg
Vinca major Maculata / Tarka levelű meténg
Vinca major Maculata / Tarka levelű meténg
powered by social2s
Leírás

A Vinca major Maculata / Tarka levelű meténg talajon gyorsan kúszó 80-120 cm-es hajtásaival gyorsan takaró örökzöld félcserje. Május-júniusban nyílnak kék színű virágai. Rézsűk, évelőágyak beültetésére alkalmas, alacsony, maximum 30 cm magasra fejlődik. Napos, félárnyékos, árnyékos helyen egyaránt jól érzi magát. Virágait inkább napos fekvésben hozza.

Kúszó, majd legyökerező szárával gyorsan elterjed. Fényes, hosszúkás, télen is megmaradó levelei nagyon mutatósak. Laza, üde, tápdús talajt kedveli. Szárazságtűrő. Nagyobb területek takarásánál gyors növekedése miatt elegendő 2-3 darab négyzetméterenként. Tavasszal nyugodtan visszavághatjuk, ha túl agresszívan fut.

Gyorsan terjed, és a fűvel ellentétben a félárnyékos helyet szereti, gyeppótlóként is ültethetjük. A nagy meténg igen látványos, élénk zöldtarka színű változata.

Télállóság: Zóna 6a -23.3 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok