Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv

Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv. Kiszerelés: konténeres 12x12 10-15cm
Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelvSansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.200 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv
Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv
Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv
Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv
powered by social2s
Leírás

A Sansevieria trifasciata Hahnii / Törpe anyósnyelv a legellenállóképesebb növények közé sorolható. A növények vaskos, kúszó gyöktörzset képeznek, ebből fejlődnek a kemény, többnyire lándzsa alakú felálló tőlevelek. A 'Hahnii' fajták legfeljebb 20-25 cm magasak, széles lándzsás vagy tojásdad levélrózsát képeznek. Minden helyiségben jól fejlődnek, amennyiben az elég meleg és világos. Napos vagy világos, félárnyékos, egész évben szobahőmérsékletű helyet kívánnak. A hőmérséklet télen sem süllyedhet 15 °C alá. A tarka levelű fajták több fényt és meleget (20-22 °C) igényelnek. Minél világosabb helyen állnak, annál szebben színeződik a levélzetük.

A száraz szobalevegő iránt érzéketlenek, ez nagyon értékes tulajdonságuk. Egész évben csupán mérsékelten öntözzünk, de minél világosabb és melegebb helyen tartjuk a növényt, annál több vizet kapjon. A túlöntözés és a pangó víz a Sansevieria pusztulását okozhatja.

Növénybarátok számára a tőosztással végzett szaporítás a legegyszerűbb és legbiztonságosabb. A túl nagy nedvesség gyökérrothadást okoz. Túlságosan sötét helyen vagy alacsony hőmérsékleten foltok keletkeznek a leveleken.

Télállóság: Zóna 10b +1.7 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok