Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő

Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő. Kiszerelés: konténeres 2L 25-30cm
Picea glauca Conica / CukorsüvegfenyőPicea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár2.200 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő
Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő
Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő
Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő
powered by social2s
Leírás

A Picea glauca Conica / Cukorsüvegfenyő, az egyik legismertebb törpefenyő. Magassága idős korában 180-200 cm, Szélessége: 80-100 cm. Igazi törpefenyő, növekedésére az évi 6-8 centiméteres növekedés a jellemző. Alakja szabályos, széles, nagyon tömött kúp alakú, átláthatatlan felülettel. A század elején fedezték fel Kanadában vadon, eredeti élőhelye az amerikai kontinens északi része. Tűlevelei aprók, lágyak és egyáltalán nem szúrnak.

Félárnyékos, párás helyre ültessük és rendszeresen öntözzük. A meszes talajt nem kedveli. Nem fagyérzékeny, de viszont a nagy nyári napsütésben leveleit atkák támadhatják meg és így levelei megbarnulhatnak. Az igen korai, áprilisi kihajtás után csúcsi részein augusztus elején még egy növekedés megfigyelhető.

Sziklakertbe, előkertbe, sírra, edénybe is ültethető mivel igen lassan növekszik.

Télállóság: Zóna 3a -40 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok