Bio Plantella lepkeformájú sárga ragadós lapok

Bio Plantella lepkeformájú sárga ragadós lapok. Csomagolás: 10 kisméretű ragadós lap
Bio Plantella lepkeformájú sárga ragadós lapokBio Plantella lepkeformájú sárga ragadós lapok
powered by social2s
Leírás

A Bio Plantella sárga ragadós lapok kiváló mechanikus és teljesen természetes védelmet nyújtanak a szoba- és balkonnövények legkülönfélébb kártevőivel szemben. Már lepkeformájú is kapható.

Előnyök
Hatékonyan védi a növényeket a kártevők ellen a következőkkel:

  • a gondosan kiválasztott sárga szín biztosan csapdába csalja a kártevőt;
  • a kiváló minőségű rovartani ragasztóra az egészen könnyű kártevők is ráragadnak, nem lemosható és nem ázik el, a növények számára ártalmatlan;
  • mivel ellenállóak a hőmérséklet-változásokra és a nedvességre, a lapok tartósan (akár több hónapig is) a helyükön maradna, még magas (20 fok Celsius fölötti) hőmérséklet esetén is;
  • szilikonos papír védi a lapokat a kiszáradástól, akkor sem száradnak ki, ha hosszabb ideig tároljuk őket;
  • az akasztópálcikák segítségével könnyen kihelyezhetők, a lemezek a kiválasztott helyen maradnak.

Leírás
A ragadós lapok gondosan kiválasztott sárga árnyalata menthetetlenül csapdába csalja a kártevőket: a levéltetveket, az üvegházi molytetveket, a különböző rojtosszárnyúakat. Ha a kártevő megközelíti a lapot, ráragad a gyorsan ható rovartani ragasztórétegre. Az új csomagolásban megvásárolható ragadó lapok lepke alakúak, kihelyezésével egyben a kertjét is díszíti.

Használat
A növények eredményes védelméhez egyenletesen elosztva helyezzen 2-4 lapot 1 nm területre a virágládákba vagy cserepekbe. Ha a ragasztós felületet beborítják a kártevők, cserélje újra.

Tárolás
A sárga lapokat száraz helyen, legfeljebb 35°C hőmérsékleten, gyermekektől elzárva, élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tárolja.

Eltávolítás
A ragadós lap és csomagolása a kommunális hulladékba dobható.

www.unichem.hu

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok