Plantella Levél

Plantella Levél Csomagolás: 1 l
powered by social2s
Leírás

Kiváló minőségű folyékony tápoldat vitaminokkal, tengerialga-kivonattal mindenféle szobában, ablakban, balkonon és kertben nevelt növényhez.

Előnyök:

  • tartalmazza az összes fontosabb tápanyagot és mikroelemet;
  • biztosítja a növények gyorsabb növekedését és egyenletesebb fejlődését;
  • biztosítja minden nem virágzó növény szabályos táplálását;
  • növeli a növények stressztűrő-képességét (szárazság, hőmérséklet-ingadozások stb.).

Leírás:
A zöld növények speciális tápoldata lehetővé teszi a nem virágzó dísznövények megfelelő táplálását. Ideális összetételben tartalmazza a fő tápanyagokat és mikroelemeket, szerves anyag-adalékkal. A Plantella List biztosítja a dísznövények optimális növekedését.

Használat:
1 l vízbe keverjen 7,5 ml tápoldatot, és ezzel locsolja növényeit. Kora tavasztól késő őszig hetente tápoldatozzon, télen pedig háromhetente. A levelek permetezésére használt oldatot ugyanabban az arányban keverje. A leveleket hetente egyszer-kétszer permetezze, hidegebb napszakban, amikor a levelek pórusai nyitva vannak.

www.unichem.hu

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok