powered by social2s

Megrendelését munkatársunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja, mely tartalmazza a várható kiszállítás időpontját!

Tisztelt Vásárlóink!

A jó idő beköszöntével rendeléseink száma megemelkedett és így a kiszállítás időpontja is meghosszabbodott 1 hónapos szállítási időpontra. Munkatársainkkal azon vagyunk, hogy minél hamarabb teljesíteni tudjuk a rendeléseket. Mivel nagy részt cserepes növényeket árulunk így ezeket tavasztól őszig bármikor el lehet ültetni. Megértésüket Tisztelt vásárlónk!

A raktáron lévő termékekre munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket 1 hónapon belül az ország teljes területén 8 és 17 óra között házhoz szállítja a GLS futárszolgálata, vagy saját teherautónk.

Csomagszállítás
powered by social2s

Tisztelt vásárlóink!
Az áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást.

Segítség a webáruházhoz
powered by social2s

A zónák rendszerét először az USDA (United States Department of Agriculture, az Egyesült Államok földművelésügyi minisztériuma) fejlesztette ki és azóta sok helyen alkalmazzák. A zónákat a téli átlagos minimum hőmérséklet alapján osztályozták. Például ha a legalacsonyabb téli hőmérséklet az adott helyen öt egymást követő télen -14 °C, -12 °C, -8 °C, -16 °C és -13 °C fok volt, az átlagos legnagyobb hideg -12,6, így a hely a 7-es zónába kerül.

USDA Télállósági Zónatérkép
powered by social2s

Akiket ajánlunk. Együttműködő partnereink.

Kertépítés - Kertfenntartás:

Partnereink

Faiskolánk az egész ország területén vállalja dísznövények kiszállítását. A Profi Faiskola dísznövény kertészet, és díszfaiskola, kínálatában szerepel még, egy- és kétnyári virág, balkonnövény, fűszernövény, szoba-, tavi- és vízinövény. Többnyire saját termesztésű díszfa, díszcserje, örökzöld, évelő-, kúszó-, futó-, sziklakerti- és szoliter növény kiskereskedelmi értékesítése. 
Telephelyünk Pécs Paál László utca 1. szám alatt található.

Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok