Caryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka kékszakáll

Caryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka kékszakáll. Kiszerelés: konténeres 9x9 10-15cm
Caryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka kékszakállCaryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka kékszakáll
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár550 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Caryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka kékszakáll
Caryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka kékszakáll
powered by social2s
Leírás

A Caryopteris Clandonensis Summer Sorbet / Sárga tarka levelű kékszakáll, 1-1,2 méter magas, sűrű, szétálló ágú lombhullató cserje vagy félcserje. Illatos levelei hosszúkásak, sárgák és zöldek. Kék virágai a hajtásokon augusztus-szeptemberben tömegesen nyílnak. Napos, meleg helyet, laza talajt kíván. Mérsékelten szárazságtűrő.

A téli fölös vízre érzékeny-húsos gyökerei könnyen rothadnak. Déli tájolású rézsűbe, kőedényekbe, sziklakertbe alkalmas. Hajtása kemény teleken visszafagyhat, de ez a virágzást nem befolyásolja. Fiatalon gyorsan nő, ezért laza, meleg talajon talajtakarónak is felhasználható.

Márciusban vágjuk vissza a talaj fölött 10-20 centiméterrel.

Télállóság: Zóna 5a -28.9 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok