Lonicera fragrantissima / Illatos lonc téli lonc

Lonicera fragrantissima / Illatos lonc téli lonc. Kiszerelés: konténeres 2L 30-40cm
Lonicera fragrantissima / Illatos lonc téli loncLonicera fragrantissima / Illatos lonc téli lonc
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.200 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Lonicera fragrantissima / Illatos lonc téli lonc
Lonicera fragrantissima / Illatos lonc, téli lonc
Lonicera fragrantissima / Illatos lonc, téli lonc
Lonicera fragrantissima / Illatos lonc, téli lonc
powered by social2s
Leírás

A Lonicera fragrantissima / Illatos lonc, téli lonc, 2-3 m magas, ívesen hajló ágú, félörökzöld cserje. Sötétzöld levelei áttelelők, tavaszig folyamatosan hullanak le. Virágai párosával nyílnak, kicsik, kellemes, erős illatúak, sárgásfehér színűek, a kopasz ágain, lombfakadás előtt, február-márciusba, sőt enyhe teleken még előbb hozza, de a virágzás a teljes kilombosodásig is eltart. Termését párosával májusban érleli, apró piros bogyóként.

Ellenálló cserje. Napos fekvésbe ültessük, de árnyékban, is jól bírja. Talajra hajló ágai könnyen legyökeresednek. Szárazságtűrő. Termékeny, humuszban gazdag, nedves, jó vízelvezetésű talajt kedveli. Virágzás után érdemes visszavágni, hogy szép sűrű maradjon.

Illatos virágai miatt kedvelt díszcserje.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok