Pyrus communis Beurre Hardy / Hardy vajkörte

Pyrus communis Beurre Hardy / Hardy vajkörte. Kiszerelés: Szabadgyökeres 140-180cm
Pyrus communis Beurre Hardy / Hardy vajkörtePyrus communis Beurre Hardy / Hardy vajkörte
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2021-10-18
powered by social2s
Leírás

A Pyrus communis Beurre Hardy / Hardy vajkörte, középnagy, ritkán nagy 145-200g, kúpos, tojásdad alakú a gyümölcse. A héj színe éretten sárgásszürke, az egész felület barna parás, vastag héjú. Kora őszi fajta; augusztus végén, szeptember elején szedhető, 1-2 hónapig tárolható.

Kocsánya rövid, igen vastag, gyakran dudoros. Húsa zöldesfehér, tömött, olvadó, bőlevű, kellemesen savas, fűszeres, feldolgozáskor barnulásra hajlamos. A fa fiatal korban igen erős növekedésű, felfelé törő, sűrű ágrendszerű, majd termőkorban gyengül a növekedése. Jó termőképes­ségű.

Későn fordul termőre. Porzófajtái: Vilmos, Nemes Krasszán, Serres Olivér. A megfelelő gyümölcsméret kialakulásához a fa elégséges vízellátottsága szükséges.

Alany: vadkörte

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.
Az alábbiaktól eltérő szállítás, egyéni megbeszélés alapján.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok