Musa basjoo / Télálló banán

Musa basjoo / Télálló banán. Kiszerelés: konténeres 5L 30-40cm
Musa basjoo / Télálló banánMusa basjoo / Télálló banán
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár4.200 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
A termék elérhetőségének dátuma: 2020-04-01
Musa basjoo / Télálló banán
Musa basjoo / Télálló banán
Musa basjoo / Télálló banán
powered by social2s
Leírás

A Musa basjoo / Télálló banán, 3,5-4,5 méter magas lágy szárú, évelő növény, mely egyike a legfagyállóbb banán fajoknak. Gyors növekedésű, így egy év alatt akár 2-3 méteres magasságot is elérheti. A levelek élénk zöldek, 2 méter hosszúak és 70 centiméter szélesek. Kisméretű, zöldes termései, fogyasztásra alkalmatlanok. A virágzás után az álszár elpusztul. Áltörzzsel rendelkezik, amelyet a szorosan egymásra boruló levélnyél hüvelyek alkotnak.

Napfényigényes, tápanyagban gazdag, jó vízáteresztő képességű talajt igényel. Vízigénye közepes, legszebben akkor fejlődik, ha földjét folyamatosan kissé nyirkosan tartjuk. Mérsékelten fagyérzékeny, ezért a tél folyamán tövét érdemes mulccsal védeni az erősebb fagyokkal szemben.

Szoliternek, a kert déli, napos, szélvédett felébe ültessük. Dézsás növényként is tartható.

Télállóság: Zóna 6b -20.6 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok