Solanum rantonnetii / Encián - Enciánfa

Solanum rantonnetii / Encián - Enciánfa. Kiszerelés: konténeres 9x9 20-30cm
Solanum rantonnetii / Encián - EnciánfaSolanum rantonnetii / Encián - Enciánfa
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.100 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Kérem válasszon minőséget
Solanum rantonnetii / Encián - Enciánfa
Solanum rantonnetii / Encián - Enciánfa
Solanum rantonnetii / Encián - Enciánfa
Solanum rantonnetii / Encián - Enciánfa
powered by social2s
Leírás

A Solanum rantonetii / Encián - Enciánfa, fagyérzékeny, 2 m magasra növő örökzöld cserje. Májustól októberig sötétlila virágkorona díszíti. 5°C-os téli hőmérsékletet és a tavaszi erőteljes visszametszés szükséges ahhoz, hogy nyáron bőven virágozzon. Fának vagy bokornak is nevelhető.

Tavasszal ültethetjük szabadföldbe, vagy dézsába is. Nyáron a szabadba napos helyre tegyük, széltől védett, sok vízre és heti egyszeri tápoldatozásra van szüksége. Jó vízelvezetésű talajt, napos fekvést kedveli. Télen 5°C-on nagyon kevés öntözés mellett védett helyen tároljuk. Hajtásai gyorsan fásodnak.

Gyorsan nő, ezért még kihajtás előtt, február végén metsszük meg (az ágakat félhosszúra vágjuk vissza). A túl hosszúra nőtt ágakat a nyár folyamán is bármikor visszavághatjuk. Minél jobban metsszük, annál dúsabb lesz, és annál többet virágzik.

Télállóság: Zóna 9a -6.7 °C.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok