powered by social2s

Megrendelését munkatársunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja! A visszaigazolást követően előleg számlát küldünk a fizetéshez. Utalástól számított 7-14 munkanapon belül küldjük el csomagját.

 

A raktáron lévő termékekre munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket 7-14 munkanapon belül az ország teljes területén 8 és 17 óra között házhoz szállítja a GLS futárszolgálata, vagy saját teherautónk.

Csomagszállítás
powered by social2s

Tisztelt vásárlóink!
Az áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást.

Segítség a webáruházhoz
powered by social2s

A zónák rendszerét először az USDA (United States Department of Agriculture, az Egyesült Államok földművelésügyi minisztériuma) fejlesztette ki és azóta sok helyen alkalmazzák. A zónákat a téli átlagos minimum hőmérséklet alapján osztályozták. Például ha a legalacsonyabb téli hőmérséklet az adott helyen öt egymást követő télen -14 °C, -12 °C, -8 °C, -16 °C és -13 °C fok volt, az átlagos legnagyobb hideg -12,6, így a hely a 7-es zónába kerül.

USDA Télállósági Zónatérkép
powered by social2s

Akiket ajánlunk. Együttműködő partnereink.

Kertépítés - Kertfenntartás:

Partnereink

Faiskolánk az egész ország területén vállalja dísznövények kiszállítását. A Profi Faiskola dísznövény kertészet, és díszfaiskola, kínálatában szerepel még, egy- és kétnyári virág, balkonnövény, fűszernövény, szoba-, tavi- és vízinövény. Többnyire saját termesztésű díszfa, díszcserje, örökzöld, évelő-, kúszó-, futó-, sziklakerti- és szoliter növény kiskereskedelmi értékesítése. 
Telephelyünk Pécs Paál László utca 1. szám alatt található.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok