Csomagszállítás

powered by social2s

Megrendelését munkatársunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja! A visszaigazolást követően előleg számlát küldünk a fizetéshez. Utalástól számított 7-14 munkanapon belül küldjük el csomagját.

 

A raktáron lévő termékekre munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket 7-14 munkanapon belül az ország teljes területén 8 és 17 óra között házhoz szállítja a GLS futárszolgálata, vagy saját teherautónk.

A futárszolgálat a megadott telefonszámra a kézbesítés napján SMS-ben értesíti önt a pontos kiszállítás időpontjáról. 
A kézbesítés munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérjük, ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollegáját értesítse, hogy küldeményt vár. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, másnap újra megkísérli a kézbesítést, és ha ebben az esetben sem jár sikerrel, értesítőt hagy.. A csomag státusza a csomagszám alapján folyamatosan nyomon követhető a Csomagkeresés oldalon. A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket, ezért a kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető.
Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a címen. Ebben feltünteti az elérhetőségét.

Banki előreutalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a megrendelés számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mailben talál. Minden fenti szállítási mód tartalmazza az ÁFA-t, a csomagolás, szállítás, telefonos egyeztetés minden költségét. További információ kérhető a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

A szállítási költséget a csomag mérete alapján kalkulálja rendszerünk. Minden csomagban megküldjük a rendelt termék bruttó ellenértékét tartalmazó számlát. A szállítási költséget, mint továbbértékesített szolgáltatást számlázzuk, a csomag az erre vonatkozó számlát is tartalmazza.

A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (maximális magasság: 60 cm, maximális szélesség: 80 cm, maximális hosszúság: 200 cm, maximális súly: 40 kg)

Saját teherautós szállítás esetén, nincs méret és mennyiségi határ sem.  A kormány rendelet értelmében a megemelkedett üzemanyag árak miatt, sajnos cégünk így saját autós szállítás esetén címenként 16.000.-Ft szállítási költséget kénytelen felszámolni!

Díjtételek

Tarifa sávok Díjjak:
M 2.570-Ft
L 3.200-Ft
XL 3.600-Ft


A vevő jogosult a megrendelést követően, de legkésőbb a postára adást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti a 
+36 30 492 7042-es telefonszámon, vagy e-mail-ben az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Pécs területén 15.000Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítást biztosítunk!

Faiskolánk az egész ország területén vállalja dísznövények kiszállítását. A Profi Faiskola dísznövény kertészet, és díszfaiskola, kínálatában szerepel még, egy- és kétnyári virág, balkonnövény, fűszernövény, szoba-, tavi- és vízinövény. Többnyire saját termesztésű díszfa, díszcserje, örökzöld, évelő-, kúszó-, futó-, sziklakerti- és szoliter növény kiskereskedelmi értékesítése. 
Telephelyünk Pécs Paál László utca 1. szám alatt található.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok